torstai 4. elokuuta 2011

Raakaa meininkiä Rovaniemellä!

Niinhän se on, että syksyn tullen alkaa kuhina joka paikassa, niin myös Rovaniemellä. Hyviä kursseja ja tapahtumia on tulossa, joten taidanpas vinkata niistä teille parhaimpia.

Terveeks herkutellen sarja, jota puuhailemassa on ollu mahtava tiimi, on saanut jatkoa...
20.8 Terveeks herkutellen - Salt and pepa, Rovaniemi. Kahvila kauppayhtiöllä klo. 17-21
Tässä iltamassa perehdytään suolaisiin raakaherkkuihin. Iltamaa vetää Aaro ja Teemu. Ilmottautumiset Aarolle aarolof@me.com
Myös muualla, kuin Rovaniemellä järjestetään Terveeks herkutellen- iltamia. Niiden aikatauluja ja paikkakuntia voit katsoa täältä .
Myös aina niin ihana ja persoonallinen Mea Salo, on jälleen tulossa Rolloon jakamaan reseptejään ja taitojaan.

17-18.9 Mea Salon raakakurssi. Mukaan voipi tulla niin vasta-alkajat kuin edistyneemmät. Rovaniemi, ilmottautumiset Rovala-opisto http://www.rovala.fi
Mea myös vinkkasi minulle, että uusi painos hänen Hellaton kokki: raakaravintoa kasviksista on saapunu, joten olkaahan nopsakkaana ja hankkikaa omanne.
Edit. Mea Salo tarkensi, että syyskuun kurssi on aloittelijoille suunnattu.
16.-17.9. Tutustutaan raakaravintoon ja sen valmistamiseen. Käydään läpi perusasiat elävästä- ja raakaravinnosta. Valmistetaan kaikin mahdollisin tavoin raakaruokaa (pirtelöitä, keittoja, juustoja, pitsaa, salaatteja ja"nameja") tehosekoittimella, monitoimikoneella ja mehulingolla. Lauantaina tehdään kaksi ateriaa ja sunnuntaina yksi, jotka syödään yhdessä. Materiaalimaksu 10 €, joka maksetaan kurssin opettajalle.

Herkkuja Mean edelliseltä kurssilta

19- 21.8 Wanhoilla markkinoilla, josta löydät allekirjoittaneenkin on uutta luvassa. Nimittäin ihka oikea Smootiebaari löytyy nyt ekaa kertaa jätkänpatsaan puistosta. Raaka-aineina smootheissa käytetään Lapin antimia ja voin vaan taata ja vannoa, että hyvvää on, ja mikä parasta TERVEELLISTÄ!!! Smoothie baarista löydät hääräämässä HaLo- blogin Hannamarin, hänen miehensä Tuomaksen ja Teemun.

Että tällaista tälläkertaa...

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa meininkiä todellakin. Kyllä sitä täällä peräkylilläkin osataan! Kiitos jo etukäteen teille kaikille aktiivisille järjestäjille.

  VastaaPoista
 2. Tällä kertaa en itse ole ollu aktiiviporukassa, vaan pojat on puuhamiehinä. Mutta kiitos kuitenki, hih =D

  Ja ehdottomasti me täällä peräkylilläki osataan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mean -kurssin tiedosta!! Upeeta! :) Siellä nähdään? ;)

  VastaaPoista