maanantai 29. elokuuta 2011

Valion vastaus raakamaitoasiaan

Ystäväni Teemu, pisti liikkeelle adressin raakamaidon saamisesta kauppoihin. Adressi on lähetetty Valiolle ja heidän vastauksen voitte käydä lukemassa Teemun blogista .


Minusta on tärkeintä saada keskustelua aikaan. Jos kukaan ei koskaan aukase suutaan "asian mahdottomuuden" takia, niin tuskimpa minkäänlaista muutosta tarvitsee silloin odotellakkaan. Minusta mieluisa yllätys oli, että Valio on jo aikaisemmin tehnyt kuluttajatutkimusta siitä, että olisiko raakamaidolle markkinoita. Silloin ei ilmeisesti vielä toimintaa koettu kannattavaksi. Lisäksi on tietysti omia lakikoukeroita ja toivon kovasti, ettei homma kaadu lopulta siihen. Käsittelemättömästä maidossa kun on riski saada pöpöjä ja kuka sitten on vastuussa? Eikö oliski hyvä laittaa maitopurkin kylkeen samanlaiset varoitustekstit/ kuvat, kuin tupakka-askissa... Varoitus! maito saattaa sisältää bakteereita! Sitten kuluttaja itse saa päättää ottaako riskin vai ei. Purkin kylkeen vielä mikroskooppin kuva bakteerieliöstä, tsi hi...

No niin tai näin. Jos et ole vielä käyny kirjottaan adressia ja haluat vaikuttaa asiaan, niin käyhän kirjoittamassa täällä . Ja laitahan linkkiä eteenpäin kavereillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti