keskiviikko 17. elokuuta 2011

Rovaniemen Wanhat markkinat

Valmistautuminen Rovaniemen mahtavimpaan tapahtumaan , on ollu tällä viikolla täydessä vauhdissa. Kesän menojen ja sesongin takia, tuotevaraston täydentäminen on juuri nyt ajankohtainen, joten tekemistä riittää. Viikonloppua odotellaan jo kovasti, että pääsisi kunnon rillumarei tunnelmaan.

Tunnelmia viimevuoden markkinoilta


Justiina ja Eemeli <3 <3

Muutosta edellisvuosiin on siinnä, että tänä vuonna olemma levittäytyneet kahdelle pöydälle. LapCreamin - tuotesarjaa esittelee mummo ja viereisessä pöydässä Linneaa ja Luontoäidin Hevoset- sarjaa esittelen minä.

Muistan, että viimevuonna keli oli todella kylmä, joten me sitten ennakkoon jo tilattiin lämpimät kelit tälle kertaa. Tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät piipahtamaan porisemassa. Meidät löytää jätkänpatsaan puistosta, Kemijoen rannasta.

Niin ja katsokaahan tän päivän Uutta Rovaniemeä. Siinnä on iso juttu smootiebaarista, jonka myös löydätte jätkänpuistosta (toivottavasti ihan meidän läheltä, nam nam).

Rillumarei tunnelmiin!!!

Edit: käykäähän kattoon tarkempi smootiebaarin valikoima HaLon- blogissa. Siellä on myös käynnissä kilpailu, missä voi voittaa ilmaset pirtelöt!!!

4 kommenttia:

 1. Oijjoi, oon jo ihan malttamaton — tästä tulee paras viikonloppu :) Kuvassa on kyllä sulosimmat Justiina ja Eemeli mitä voi olla…

  VastaaPoista
 2. Niin mieki oon täpinöissä! Varmasti huippu viikonloppu edessä =D Eikös olekki söpöläisiä vanhan ajan lapsukaisia... saas nähdä vieläkö tänävuonna mahtuvat housuihin ja mekkoihin ;)

  VastaaPoista
 3. Voi ihmiset, te kaikki ootte suloisia! Enpä sitten kyllä malta minäkään odottaa sinnepääsyä. Saletisti tulee elämyksellinen viikonloppu. Mukava nähdä teitä hyvät ihmiset. Malttakaahan vielä pari päivää, niin teillä jää energiaa myyntihommiinkin. Tai tarkemmin ajateltuna, tuskin teiltä ne energiapaukut ihan heti loppuunkaan! :)

  Mukavata!

  -Teemu-

  VastaaPoista
 4. Hih, minusta kans Teemu tuntuu, ettei meillä ihan helposti energiat lopu ;) joten innolla odottelen myös jälleennäkemistä ja markkinahumua =)

  VastaaPoista