keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kesän kursseja

Ilmoittelenpas tässä ensimmäisestä kesän kurssista, jonka tulemme järjestämään.

Yrttien voimaa ja yhdessäolon viikonloppu

Viikonlopun aikana käymme yrttiretkiä lähimaastossa tunnistaen ja keräillen kasveja ja yrttejä. Näistä yrteistä valmistamme yhdessä päivän ruuat, erillaisia reseptejä ja herkkuja kokeillen. Teemme mm. yrtti pestoja, keittoja, smootieta, jälkkäriä ja raakaravinto ruokia.

Osasta kasveja teemme hoitoja. Opimme kuinka voi kotikonstein luonnon antimia hyödyntäen hoitaa omaa terveyttään, kauneuttaan ja hyvää oloa.


Sinulla ei tarvi olla minkäänlaista tietämystä kasveista ennakkoon tai sitten voit olla jo pro kasvituntija. Päätavoite on viettää ihana viikonloppu illnaviettoineen ja yhdessäoloineen. Tavoitteemme viikonlopun aikana on virittää antoisia keskusteluita ja oivalluksia luonnon antamista mahdollisuuksista.

Mukaan kurssille mahtuu 16 hlö ja hinta on 180€ (hinta sisältää majoituksen ja ruuat). Mukaan saat myös reseptivihkosen viikonlopun ruuista ja hoito-ohjeista.
Ajankohta on heinäkuun 16-17 päivä (la- su) ja kurssi paikkana toimii Onnelan tila eli LapCreamin luontaishoitola Narkauksessa Rovaniemellä . Voit toki tulla jo perjantaina, jos olet vaikka pitkämatkalainen.

Kouluttajina toimivat minä itse (he he) ja äitini Marja-Leena.

Vilkaise paikan sijaintia kartalla täältä.


Majoituksesta sen verran, että sisätila majoitukseen mahtuu jonkin verran porukkaa. Telttamajoitus onnistuu ja tietysti asuntoautolla tai -vaunulla voi pihaan myös parkeerata. Suotavaa olisi kuitenkin, että yöpyisimme yhdessä ja viettäisimme ihania kesäiltoja nuotion äärellä rupatellen ja höpisten maailman menosta.

Ilmottautua voi minulle joko sähköpostilla info@lapcream.com tai puhelimella 0400- 391656.

Toivotamme teidät tervetulleiksi viettämään erillainen viikonloppu kanssamme!

Edit: karttalinkki ei vienytkään suoraan oikeaan paikkaan, joten laita osoitteeksi Jokelantie 1654, Rovaniemi niin pääset oikeaan paikkaan.

8 kommenttia:

 1. Voi itku, kun on niin kaukana. Meitin tyttö on niin pieni vielä, ettei sitä tohdi jättää kenenkään hoiviin noin pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 2. Voi itku täältäkin, kun on keskellä kesälomaa ja reissuja. Mahtava homma joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma: kyllä silloin kanattaa olla tytön kans, kun se on vielä pieni (klisee mutta tosi; aika menee niin äkkiä). Näitä kurssejahan tulee aina, että piämmä sitte vaikka uuen, ku teidän neitiki on vähän vanhempi, heh =D

  TuijaK: otimma pikku riskin, kun päätettiin lomakuukautena piettää. Toivottavasti liianmonella ei ole jo muut reissut suuniteltuna...

  Aaro: Kiva, kiitos =D

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin totta, että lapsen kanssa kannattaa olla silloin, kun se on pieni. Kursseja ja ties mitä tulee uusia, mutta lapset on vaan kerran pieniä. Odotellaan siis muutama vuosi, niin sitten taas on eri tavalla vapaa elämä :) .

  VastaaPoista
 5. Vauhtimamma: Niin totta! Näin se menee... monesti sitä vaan unohtaa, että lapsetki itsenäistyvät ja äidin/isän läsnäolo (fyysisesti) vähenee päivä päivältä. Kummastakin tulee muistaa nauttia. Siitä, että olet pienelle koko maailma ja siitä että myöhemmin voit jo päästää irti ja olla enemmän henkisesti läsnä.

  VastaaPoista
 6. Tää kurssi olis ollu niiiiiiin mielenkiintoinen, tein lopputyöni yrteistä ja hurahdin. Tarvis vaan lisää tietoa, jotta osaa ja uskaltaa niitä hyödyntää oikein.
  Mutta mutta... Vaikka Rovaniemellä asun, on minullaki tällä hetkellä 2kk ikäinen tyttö ja niin äitin piika, että joudun myös jättämään kurssin väliin.
  Toivottavasti järjestät vaikka 2012 kesänäkin tällaisen kurssin.
  -MaijaM-

  VastaaPoista
 7. MaijaM: jos kysyntää ja innostusta löytyy, niin varmasti tehdään tästä jokavuotinen juttu. Joten siinnä tapauksessa tervetuloa seuraavana kesänä mukaan =)

  VastaaPoista