keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Luomu nallekarkkeja

Toipas mies tuossa viime viikonloppuna yllättävän tuliaisen Apteekista. Nimittäin Nallekarkkeja luomuna!!! Aika ihmeellistä, että tällaisia löytyy apteekista. Ei olis ensimmäinen paikka mistä luomu karkkeja kuvittelis löytävän. Toisaalta taas on huippu hienoa, että sellainen pulju kuin apteekki, jolla on ihmisiin aika suuri vaikutusvalta, ottaa luomukarkkeja myyntiin. Huippua sanon minä!

Sorry huono kuva...pussin ympärillä kävi aikamoinen kuhina ja yritin olla nopea =)

Nämä karkit on värjätty ja maustettu täysin luonnon keinoin. Mitään säilöntäaineita ei ole käytetty ja lisäksi käytetyistä raaka-aineista suurin osa on luomua. Jos jotain karkkeja lapsilleen haluaa antaa, niin minä ainaki antaisin näitä! Vegaaneille karkit eivät kuitenkaan sovi, koska liivatteena on käytetty eläinperäistä (sikaa, joka on myöskin luomutuotettu) tuotetta. Nallekarkkien markkinoijaksi on ilmoitettu Oriola ja näyttääpäs olevan nämä namit valmistettu Saksan maalla.

Sain jopa itsekkin armollisesti pari makupalaa ja kyllävain, ne maistuivat ihan oikeille nallekarkeille. Nam nam =D


Edit. Hintaa kyseltiin ja löysin apteekin sivuilta hinnan 2,40€, eli ei paha hinta ollenkaan. Tässä linkki apteekin sivuille, josta löytyy myös tarkka tuoteselostus ainesosista.

5 kommenttia:

 1. Vau! Saanko udella, että paljonko pussilla oli hintaa?

  VastaaPoista
 2. Vauhtimamma: Kas kun tämä asia onkin pimennossa. Mies kun ei ollu hintaa kattellu =) Mutta koitanpas ottaa selvää...

  VastaaPoista
 3. Tekstin loppuun lisäsin hintatietoja =)

  VastaaPoista
 4. Oho, ovatpa edullisia tuommoiseksi erikoistuotteeksi. Täytyykin joskus ostaa esikoiselle karkkipäiväksi tuommoisia.

  VastaaPoista
 5. On kyllä mainioita nuo makeiset, lapsetkin kohtalaisesti ymmärtävätjo miksi ostaisimme mielummin näitä kuin sen perinteisen Lauantai pussin yms.. Mutta kyllä markettien karkkihyllyt ovat kovin houkuttelevia lasten silmissä aina karkkipäivänä :) No onneksi kotivalmisteisetkin herkut välillä maistuu lapsille. 3V pojasta kyllä huomaa miten väri, säilöntäaineet, yms.. vaikuttaa käytökseen ns: normaali karkkipäivän jälkeen, on muuten pikkusen ylimääräistä virtaa. Hyvä homma kun jopa apteekit ovat huomanneet, että luomullakin on omat kannattajansa. Nam nam :) T: Janne

  VastaaPoista