keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kyselyn vastausaika päättynyt

Kiitoksia paljon kaikille vastanneille! Olin aivan yllättynyt kuinka moni vastasi kyselyyn. Kaiken kaikkiaan vastauksia tuli 36 kpl ja oli todella kiva huomata, että moni uusi lukia oli myös löytäny blogini (kiitoksia HaLo:lle linkityksestä ;) ).

Olen saanut teidän vastauksista todella paljon ideoita ja hyviä postauksien aiheita. Todella mielenkiintoista oli lukea teidän kiinostuksen kohteista. Laitanki niistä alle top. 4 listan.

1. Yrtit, kasvit ja niiden käyttö. Oli todella kiva huomata, että tällainen asia kiinostaa. Olin jopa hieman yllättynyt, että juuri yrtit nousivat kaikkein suositummaksi aiheeksi. Itselleni kun yrttien käyttö on monesti jo niin arkipäiväistä, niin sen tavallaan jo välillä unohtaa. Noh, kiinostuneille voin kuitenkin luvata, että nythän on alkamassa -sesonki- kausi, joten eiköhän tässä piakkoin kasvihommia ala kuulumaan ;)

2. Luonnon kosmetiikka. Tämä ei niinkään yllättänyt, että oli kärjessä. Mukavaa, että tämä aihe kiinostaa, koska oletettavastikkin luonnonkosmetiikka ja hoitotuotteet on todella lähellä sydäntäni. Myös meidän tuotteet ja toiminta oli tässä kärkisijoilla ja on kiva tietää, että ne myös teitä kiinostaa.

3. Terveellinen ruoka ja ruoka vinkit. Tämä asia on jokapäiväistä opiskelua itselleniki, joten bloggaaminen siitä on mukavaa.

4. Yleiset hyvinvointiin ja terveyteen littyvät asiat. Parhaani yritän ja kaikki hyväksi kokemani vinkit jaan.

Oli kiva kuulla, että ainakin muutama oli maininnu eläimiin liittyvät asiat, koska ne ovat myös minun sydäntäni lähellä. Niihin liittyviä postauksia joudutte valitettavasti myös tulevaisuudessa lukemaan.

Paljon muitakin vinkkejä tuli ja varmasti niiden avulla saan kivoja juttuja tehtyä.

Kuten sanoin, olin todella onnellinen teidän vastauksista. Ne antoi minulle uutta potkua tämän blogin kanssa ja varmuutta, koska en ole mikään hyvä kirjoittelija ollut ikinä. Ilmeisesti kuitenkin, jos kirjoittaa asioista mitkä ovat omaa sydäntä lähellä, niin silloin se voi olla kiinostavaa luettavaa, vaikkei sanamuodot ja lausejärjestys kohillaan oiskaan. Onneksi blogeissa saa tyyli olla vapaa.

Voittajaa joudutte jännittämään vielä muutaman päivän, että onnetar saa vastaukset ruodittua kokoon...

2 kommenttia:

  1. Halon linkityksen kautta tänne tieni löysin ja tämä on kyllä erittäin hyödyllisen oloinen blogi. Luontainen terveydenhoito on erittäin lähellä omaa sydäntä ja arjessa mukana. Ja tietoa noista asioista ei voi ikinä saada liikaa.

    VastaaPoista
  2. Vauhtimamma: erittäin mukava kuulla. Opiskeluahan tämä on mullekkin, joka ikinen päivä. Aina löytyy uutta ja välillä putkahtaa esiin joukko hyviä vanhoja vinkkejä. Rikkautta on jakaa ja saada sitä tietoa, vaikka näin blogien välityksellä. Ja tosiaan, tietoa ei voi ikinä saada liikaa...

    VastaaPoista