tiistai 15. maaliskuuta 2011

Luontaishoitola Natural Beauty avajaiset

Eli se salaisuus, josta olen kuvia tänne pariin otteeseen laittanut, on nyt tässä.

Natural Beauty logo ihanassa auringossa

Ystäväni Minna ja Jaana aukaisevat uuden hoitolan Rovaniemelle! Hoitolan nimi on Natural Beauty ja se sijaitsee Valtakatu 18:sta (keltainen entisöity talo). Se mikä hoitolasta tekee todella ainutlaatuisen on sen tinkimättömät periaatteet. Kaikki hoitolassa käytetyt tuotteet ja menetelmät ovat luonnollisia, niin kuin nimikin jo kertoo. Paikka on tietääkseni ensimmäinen Rovaniemellä, missä saat varmasti hoitosi ja myös kosmetologiset hoidot, ilman mitään kemikaali mömmöjä. Wau, sanon minä! Kaikki tyttöjen tekemät hoidot pohjautuvat myös Auyrvedaan.

Miten minä tai minun yritykseni on sitten mukana jutussa? Minna tekee hoitonsa täysin LapCreamin ja Linnean tuotteilla! Hänellä on myös ainoana maailmassa LapCremin kehittelemä Ayurvedinen hoitosarja, jota hän tietysti käyttää hoidoissaan. Auyrveda tulee alkuperin Intiasta, mutta sen perus ajatuksia on mm. että hoidettavien ihmisten parhaat hoitokeinot ja yrtit, löytyvät heidän omasta synnyin ympäristöstään. Näin ollen Ayurvedaa voi todella hyvin soveltaa Lappilaiseen ja Suomalaiseen kasviperinteeseen. Lappilaisia hoitoja siis parhaimmillaan.

Minnan hoitohuone

Jaana puolestaan on meidän viherpiipertäjien naamavärkin pelastus. Olen kerran elämässäni käynyt kosmetologilla, kun opiskelukaverini aikoinaan houkutteli minut heidän harjoituskappaleeksi. Minunkin naama olis muutamaan kertaan kaivannut hieman ammattilaisen apua, mutta mutta... Eipä ole näkynyt tähän mennessä yhtään sellaista paikkaa, jossa olisin saanut kasvoni hoidettua luonnollisesti. Minun mielestä kasvojen ihoa ei ole tarkoitettu hiottavan millään hiomalaikoilla vai mitä ne siellä lie käyttää. Jaana tekee myös meikkejä ja kokovartalohoitoja.

Sitten hyvä uutinen lähialueen lukijoille. Kaikki minun blogini lukijat olette tervetulleita avajaisiin!!! Avajaisia vietetään torstaina ja perjantaina 17 ja 18.3 klo 11-18 välillä. Kaikkien käviöiden kesken arvotaan kaksi hoitolahjakorttia ja tuotepalkintoja.

Jos et pääse avajaisiin, niin elähän huoli. Tytöt tarjoaa avajaistarjouksena 21.4 asti seuraavia hoitoja alennettuun hintaan...

Ayurvedinen kokovartalohieronta 1h 30min
Ensimmäinen hoitokerta aloitetaan haastattelulla( varaathan 15min enemmän aikaa hoitoon) jossa määritellään kehotyypin mukainen hoitoöljy. Hoito sisältää yrttijalkakylvyn ja kokohieronnan mukaan lukien kasvot ja päänalue
ovh 80€ tarjoushinta 55€

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 1h
sisältää yrttijalkakylvyn ja hieronnan ovh 50€ tarjoushinta 35€

Jalokikasvohoidot ihotyypin mukaan (vata, pitta, kapha)
sisältää alkupuhdistus, kuorinta , naamio, seerumi, hieronta , hoitovoide 1h 15 min ovh 68€ tarjoushinta 50€


Hoidoissa käytettävät ja myynnissä olevat tuotesarjat:
LapCream ja Linnea
Lakshmi
Lily Lolo


Olen itse jo varannu pari hoitoa ja voisinpa sitten kirjoitella kokemuksistani tänne blogiinki...

Niin ja unohdinpas melkein mainita, että tietysti minä olen mukana myös, kertomassa omista rakkaista lapsistani!
Tervetuloa tutustumaan!

7 kommenttia:

 1. Voi, voi, voi miksei lähempänä :( . Oisin heti tiennyt mitä toivoa äitienpäivälahjaksi ;) .

  VastaaPoista
 2. Wau, hieno juttu, sisustus on kuvien perusteella upea ja hoitolan sijainti on tosi hyvä (arvasin paikan oikein!)ja hoitotuoliin saattaa muutama asiakas torkahtaa silkasta mielihyvästä!

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma: se ois sitten äitienpäiväreissu Rovaniemelle ;D

  Maasi: Tervetuloa käymään avajaisissa, jompana kumpana päivänä... tai vaikka kumpanaki =)

  VastaaPoista
 4. Miksi, oi miksi, mun pitää asua niin kaukana?

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa hyvältä! Löytyykö hoitolalta kotisivuja?

  VastaaPoista
 6. Upeaa ja ihanaa tuskin maltan odottaa,että pääsen käymään.Tosi tyylikästä.

  VastaaPoista
 7. On kyllä mukavaa, että jotain tällaista tulee tänne Lappiinki. Ettei aina tarvi lähteä eteläsuomeen, ennen kuin voi saada ekoluksusta =)
  Päivi ja muutkin, luontaishoitolan nettisivut on vihdoin auenneet osoitteessa http://natural-beauty.fi/

  VastaaPoista