perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pikku kysely ja arvonta

Nyt olis sitten meikäläisen blogin eka arvonta käsillä... Eli haluaisin teidän kirjoittavan kommenttiosioon mikä tai mitkä asiat kiinostavat eniten blogissani ja mistä haluaisit minun kirjoittavan jatkossa.
Haluaisitteko esimerkiksi tietää enemmän, mitä yrityksen kulisseissa tapahtuu, tuotteista, ruuasta, yrteistä ja kasveista vai yleisesti kaikesta terveyteen liittyvästä.

Mielelläni haluaisin käsitystä siitä, millaisia asioita te haluatte nimenomaan minun blogissani lukea.

Palkintona arvotaan kaikkien vastaajien kesken Linnean tuotepaketti. Puolukkainen kasvojenhoitosarja; kasvojenpuhdistusgeeli, kasvovesi ja kasvonaamio.Ja vielä lohdutukseksi LapCreamin tuotepaketti; Naurava masu tee ja kehäkukkavoide.


Vastaus aikaa on tiistaihin 8.3 asti.

37 kommenttia:

 1. On tosi kiva kuulla uusista tuotteistasi ja mitä yrityksessä tapahtuu, mutta itselleni erityisen kiinnostavaa on kaikki tuo yleinen hyvinvointiin ja terveyteen liittyvä tieto ja pohdiskelu, mitä olet kiitettävästi harrastanutkin. Myös ruokavinkit kiinnostaa mm. raakaruoka ja mitä kaikkea yrteistä ja muista luonnonantimista voi tehdä. Eläkä luovu ihanan luonnollisesta tyylistäsi kirjoittaa!-)

  VastaaPoista
 2. Mie tykkään käydä lueskelemassa mitä kaikkea sie puuhailet ja mitä teille kuuluu.
  Elukkahommeleista mie tykkään kans kovasti. Voi kunpa, joku möis raakaruokaa pienemmissä annoksissa... eikä aina sitä maksaa, munuaista, sydäntä tai kieltä.
  Linnean hiustenhoitotuotteita pitäs kokkeilla täsä kunhan... saa Anssilta piilossa sitä ujutettua sen shampooseen :D

  T: sanna härkönen

  VastaaPoista
 3. Komppaan TuijaK:ta, minuakin kiinnostaa sekä tuotteenne että kaikki yleiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut: luomu, raakaravinto, luontaiskosmetiikka, ekoilu ja ituhippeily. :)

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva kuulla aina kullekin vuodenajalle ajankohtaisista yrteistä. Mitä käyttää esimerkiksi tulehduksiin, flunssaan, syysväsymykseen tai muihin juttuihin :) Teidän arjen pikkuhetkistä on ollut myös ihana lukea!

  Musta on hienoa, että nostat esille rovaniemeläisten ja lappilaisten luomuasioita — osataan sitten porukalla vaatia laatua kaupoissa.

  VastaaPoista
 5. Erityisesti kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja terveyteen liittyvät jutut.

  Löysin blogisi tänään, hyvältä vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia vastauksista! Vielä on huomiseen aikaa vastailla ja ainaki tällä hetkellä palkonnon voittamiseen on aika hyvät tsänssit ;D

  Meena: Kiitoksia! Oikein mukava kuulla, että blogini kiinnostaa. Toivottavasti viihdyt jatkossaki mukana =)

  VastaaPoista
 7. Minua kiinnostaa erityisesti koirien luonnonmukainen ruokinta, mutta myös kaikki luonnonmukaisempaan elämään kuuluvat aiheet kiinnostavat.

  -J

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti kiinnostaisi kuulla noista yrteistä ja käytetyistä aineista: miksi laventeli - mitkä ovat sen ominaisuudet jne, miksi puolukka, mitä se tekee jne. Niistä en ikinä kyllästy kuulemaan.

  By the way: palautetta puolukkapuhdistusgeelistä. Kuten sanoin, se puhdistusaine on oivallista kamaa. Naama puhdistuu, jää pehmeäksi kuin lapsen peppu, ei kiristä ees pergamenttikuivaihoisella kuten minulla. Mutta se pumppupullo: sieltä tulee sellaisella paineella tavaraa, että kerran on ollut paidalla ja kerran seinässä tuo aine. Myös kerta-annos on mulle liian iso: menee puolet hukkaan hyvää ainetta. Eli tuotekehitystä pumppuun, kiitos! T. Minttu eli Birdy

  VastaaPoista
 9. Mie luen mielelläni ihan kaikesta "luomuelämään" liittyvästä. Kuitenkin kaipaan eniten hyviä vinkkejä kuinka tämä kaikki toteutetaan mahdollisimman pienellä vaivalla. Jos elämä on muutenkin yhtä ruuhkavuotta, niin ei ole energiaa eikä mahdollisuuksia panostaa ihan älyttömästi vain yhteen osa-alueeseen. Ihana seurata blogin kautta kuinka sinä jaksat panostaa, kyllä se inspiroi itseäkin. :)

  VastaaPoista
 10. Tuotteisiin liittyvät jutut kiinnostavat ja erityisesti kaikki yrttitietous kiinnostaa.

  VastaaPoista
 11. Olisi kiva kuulla lisää miten hoitaa koiraa luonnon yrtein. Myös koirien luonnonmukainen ruokinta kiinnostaa.

  Helén

  VastaaPoista
 12. Minua kiinnostais kuulla vähän miten sie ne tuotteet teet, sen puitteissa siis mitä voit salaisuuksia paljastaa ;) Ja tietenki että mitäs siellä tilalla kaikkea tapahtuu!

  -Kuukkeli-

  VastaaPoista
 13. Yrteistä ja niiden käytöstä tahtoisin tietää lisää myöskin luonnokosmetiikka ja muukin luomuilu kyllä kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 14. Musta on ollut tosi kiva lukea sun yhden naisen taistelusta ruokakauppojen valikoimien parantamiseksi yms. Sitä lisää :)

  Ja luomukosmetiikka, ruokajutut, kemikaaliton kodinhoito, villikasvien hyödyntäminen ja kaikki eettisyyspohdinnat kiinnostavat aina!

  VastaaPoista
 15. luonnonkosmetiikkaa,!!! se kiinnostaa mua eniten. :) t. kaisu

  VastaaPoista
 16. Yrttitietoutta ei voi olla ikinä liikaa, vaikkakin jo aika hyvät perustiedot omaan.

  Ja luontaiset hoitomuodot ylipäänsä.

  VastaaPoista
 17. Kaikki ruokaan ja yleiseen terveyteen liittyvät jutut kiinnostavat. T: H

  VastaaPoista
 18. Kulissien takaiset tapahtumat kiinnostaa aina! Samoin yrtti- ja kasviasiat ihan laidasta laitaan, "pellolta pöytään" ns :)

  - Fauna

  VastaaPoista
 19. Olen itse vasta herännyt ekologisuuteen ja oman elämäni luomuntamiseen, joten kaikki juttusi kiinnostavat kovasti! Kaikenlaiset yrttirohdokset ja luonnonkosmetiikka etenkin.

  VastaaPoista
 20. Kasvit, yrtit, ruoka ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat erityisesti. Mielenkiintoinen blogi kyllä kaiken kaikkiaan. :)

  VastaaPoista
 21. Yrttitietous kiinnostaa, miten ne vaikuttavat, miten niitä voi käyttää ja säilöä yms.

  VastaaPoista
 22. Kaikki Terveyteen liittyvät kiinnostaa.
  Blogisi on hieno:)
  Iloista kevättä! aa.kallio(a)luukku.com

  VastaaPoista
 23. Minua kiinnostaa erityisesti luonnonkosmetiikka, sen valmistus jne. Mutta muutenkin ekologiset ja luomu elämäntavat kiinnostavat... :)

  VastaaPoista
 24. Löysin vasta tänään blogisi ja hyvältä vaikuttaa! :D Minua kiinnostaa yleisesti kaikki luontohössötys ja siihen liittyen aivan erityisesti luonnonkosmetiikka, yrtit (mihin voidaan käyttää jne.)ja raakaruoka.

  VastaaPoista
 25. Täytyy myöntää, että olen vasta ensivisiitillä blogissasi, mutta kuulisin mieluusti siitä yrityksen takahuonemeiningistä.

  VastaaPoista
 26. Hyvä blogi Katja! Minäkin haluaisin tiettää ennemän luonnonkosmettiikasta, vinkkiä ja kokemuksia näiden kanssa, miten ne tehdään, vaikutukset, tuleeko Linnean sarjaan lisää tuotteita jne. Ja yrtteistä. Blanka

  VastaaPoista
 27. Yrtit ja niiden käyttö kiinnostaisi kovasti. Esimerkiksi miten mm. kotipuutarhan eri yrttejä voisi käyttää kosmetiikassa ja erilaisissa rohdoissa.

  VastaaPoista
 28. Ruokajuttuja on aina mukava lukea, etenkin sellaisia, joissa voi käyttää ituja ja muita itse kasvatettuja vihreyksiä. Ja koska olen itse jokin aika sitten muuttanut Rovaniemelle, kaikki paikalliset jutut on hauskoja, niitä lisää! :)
  (toimiiko tässä kaupungissa muuten yhtään luomuruokapiiriä?)

  luomukosmetiikka kiinnostaa myös!

  - outi

  VastaaPoista
 29. Ruokajutut ja terveys kiinnostaa!

  VastaaPoista
 30. Ruokajutut, yrttitietous, villikasvien hyödyntäminen ja luontaiskosmetiikka kiinnostaa eniten. Myös kaikki luomuilu.
  -Helinä

  VastaaPoista
 31. Villivihanneksista ei kukaan koskaan kirjoita liikaa! Lisäksi olisi kiva lukea kaikesta mitä voi kasvatella omalla tiskipöydällä, luomusta ja elävästä ravinnosta.
  -El

  VastaaPoista
 32. Luonnonkosmetiikka kinnostaa minua erityisesti, ja myös kaikki terveysruokajutut. Sellaiset jutut mistä saa tervellisiä, kivoja ja käytännöllisiä vinkkejä elämään. :)
  Minna

  VastaaPoista
 33. Kaikki luonnonmukainen ja siihen liittyvä kiinnostavat minua. Blogistasi omanlaisen tekee nuo pienet arjen tapahtumat. Olen itsekin pohjoisesta, joten olen myös kiinnostunut siitä, mitä täällä voi itse saada aikaan nuin ravinnon kasvatusten saralla. Kasvukausi, kun voi jäädä melko lyhyeksi. :) Kiitos blogista!
  Sirpa

  VastaaPoista
 34. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koko kirjossaan kiinnostaa: on vain kiva, että aiheet vaihtelevat laidasta laitaa. Siten voi löytää elämäänsä uusia juttuja, jotka eivät vain juolahda muuten mieleen.Olisi kiva kuulla vanhoja suomalaisia vinkkejä; vanhan kansan konsteja! Anna, Riippumattoajattelija:)

  VastaaPoista
 35. Kaikki terveyteen liittyvät asiat ovat toki kiinnostavia ja hyvä että kirjoitat niistä. :) Eniten minua kuitenkin kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Tietoa luonnonkosmetiikkatuotteista ja mikä niistä sopii kellekin. Aiheesta on blogissasi ollutkin jo, kiitos siitä! Myös ruokajutut ovat kiinnostavia. Niin ja vielä, haluaisin lukea jatkossa blogistasi tietoa yrteistä, niiden käytöstä & vaikutuksista.

  VastaaPoista
 36. hickersbydani@gmail.com

  Eritoten kiinnostaa erilaisten yrittien käyttö ruoanlaitossa, kauneuden - ja terveydenhoidossa ja teenjuonnissa.

  Myös kiinnostaisi tietää, millaisia luottotuotteita löytyy sinun keittiönkaapeistasi, eli millaisia tuotteita ostat/valmistat säännöllisesti itse?

  Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 37. Kiitoksia kaikille vastanneille. Olen erittäin iloinen näin runsaista kommenteista =)

  VastaaPoista