torstai 26. tammikuuta 2012

Luonnon omia taideteoksia

Viikonloppuna puuhasteltiin lasten kanssa ulkona oikein urakalla. Voi ku se onki mukavaa, ku sattuu olleen vielä oikein kiva keli. meillä oli kakarana aina tapana kaivella lumipenkkoihin onkaloita, niin kuin varmaan kaikki penskat on jossain vaiheessa puuhailleet. Noh, aikuset tietysti innostui nytkin, kun vanhoja muisteltiin ja alettiin mejän vanhenpien ja papan voimin kaivelemaan luolastoa. Saatiinki hieno luola kolmella oviaukolla, mitkä sitten yhdistyi toisiinsa.


Yksi suuaukoista ja Pekan rekka, lumenkuskausta varten.
Meidän ylläriksi Luontoäiti oli tehnyt tepposiaan yön aikana. Kaipa hänkin piti meidän tekeleitä niin hienoina, että päätti niitä vielä koristella lisää.

Kuuraveistoksia ja Onnin häntä =)Luolan kattoon oli ilmestynyt kuurahiutaleista muodostuneita nauhoja. Todella kauniita ja hentosia! Ne siinnä heiluivat ilmavirran mukana, kun Onni juoksenteli niiden alta. Mulla tuli todella kiire ottaa kuvia, ennen kun ne tipahtavat kokonaan. Liekkö niitä oikein näistä kuvista näkee, mutta kauniita ne oli todellakin!

KuuranauhaOnni tietysti huomasi, että jotain jännää täällä täytyy olla ja innostu etsiin minua kiinostavaa kohdetta vimmatusti. Yritin huomaamatta räpsiä kuvia, ettei otus tulis työntämään partaansa koristuksiin. Just, ko olin saanu räpsittyä kuvia, bongasi partanaamaki kohteet. Kyllä nuo koirulit on vaan aika fiksuja hoksaamaan. Suit sait, ja parempiin suihin katosi kuuranauhat ja ilmeisesti hyvää oli, hi hi!Parta ja kuuranauhakoristelu =)
Sellanen luonnon ihmettely oli se aamu. Saikohan muuten kukaan kuvia niistä kauniista revontulista, mitkä täällä jylläsi toissailtana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti