lauantai 7. tammikuuta 2012

Muikee Baby!

Meikällä on uudet linssit!!!


Ok, kuva ei ole kovin mairitteleva, mutta mie tykkään uusista linsseistä ainaki yhdestä syystä. Koska ne ovat niin muhkeat, niin ei meikkiä alla välttämättä tarvita. Tässäki ihan naturallina mennään (tukkaki tosi hyvin pipon jäljiltä). Käytän arjessa aika vähän laseja. Tai siis en ollenkaan, jos en lähe autolla liikenteeseen tai muuten tarvi näkökykyä kauemmas. Kerran unohdin lasit kotiin kun oltiin menossa leffaan ja meinasin lähteä asian huomattua itsekkin samaan osotteeseen. Sen verran kuitenki kaukonäkö on heikko.

Löysin sattumalta vanhan laukun pohjalta yhdet lasit, jotka teetin monia vuosia sitten. Niistä tuli aina päänsärkyä ja koska käytin silloin vielä vähemmän laseja kun nykyään, niin ymmärsin päänsäryn johtuvan laseista vasta noin vuoden päästä. Siinnä vaiheessa reklamaation teko oli aika mahdotonta. Mulla tuli sitten mieleen, että olen nähny sellasia silmälasilahjotuksia, missä käytetyt lasit toimitetaan kehitysmaihin. Sellaiseen ajattelin vanhat kakkulani viedä. Ne kun ovat lähes uuden veroiset. Elikkäs nyt tutkimaan, mistä täällä Rollossa sellaisia voi löytää... Vinkkejä?

Noita kuvan Mauno Koivisto laseja edeltävät kakkulat ajattelin vielä hyödyntää. Vaihdan niihin linssit, niin eiköhän ne vielä käyttökelpoiset ole. Pidän niistä edelleen, vaikka ne onkin ihan erin tyyliset kun uudet "Manuni".

2 kommenttia:

  1. Specsavers on ainakin joskus välittänyt lahjoituslaseja, kysy sieltä t. mea

    VastaaPoista
  2. Mea; kiitos! Mulla oli sama muistikuva. Pitää käydä kysäseen =)

    VastaaPoista