keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Nokka kohti Oulua

Ja sehän on semmonen asia, että huomen aamulla suunnataan Hannamarin kans Ouluun päin ja homman nimenä on Heivaa ylimääräiset kemikaalit- luentosarjan 1. osa!

Muutama peruutus on tullu, joten jos olet niin sanotusti huudeilla, niin tuuhan meitä kuuntelemaan. Mulla on sellanen kutina, että taitaa olla aika mahtis ilta tulossa! Tervetuloa sieki!!!

Luento pidetään Oulu-Opistolla osoitteessa Suvantokatu 1, luokassa 10. Luento alkaa klo 17 ja kestää noin klo 20, riippuen siitä kuinka innostutaan rupatteleen =)

2 kommenttia:

 1. mahtavaa, oululaisetkin saa nauttia teidän ihanuudesta!

  ps ihana Miss Rillumarei -ehdokas bongattu äsken kakkosella Märät Säpikkäät ohjelmassa ;)

  VastaaPoista
 2. Milla, bloggeri ei ole päästänyt kommentoimaan, joten anteeksi myöhäinen vastaukseni.
  Kiitos kovasti, on ihanaa päästä katteleen Oulun meininkiä, kun tuntuu, että siellä ollaan kuitenkin askeleen pari edellä näissä luomuasioissa. Paikkoja ja liikkeitä on paljon enemmän kuin meillä Rollossa (onhan tietysti väkeäkin enemmän). Se varmaan innostaa myös asukkaita näihin puhtaampiin asioihin ja hyvä niin.

  Heh, Miss Rillumarei jäi onneksi taustalle ;) Meidän perhe onki ollu hyvin edustettuna kyseisessä sarjassa, nimittäin minun miehen bonggasi ekasta jaksosta (emme tienneet sitä itekkään) =D

  VastaaPoista