Tässäpä on pari kuvaa siitä, että miten se riisi siellä Kiinassa kuivataan ja pakataan.
|
Riisin kuivausta |
Kuten näkyy. Riisiä kuivataan siellä
maantiellä! Mitenkähän olis, kun lämpötilat ja auringon paiste on parhaillaan paahtavan lämmintä, ei taatusti tuosta tien pinnasta tartu riisiin mitään.
Eihän?!
No entäpä sitten pakkaaminen ja kuljetus? Ei sekään tälleen Suomalaisen näkökulmasta menis ainakaan meidän Eviralle läpi, vai?
|
"Lakastaan riisi kasaan ja heitetään kuorma-autoon..." |
Nämä valokuvat on isoveljen vaimon
Susannan ottamia, kun hän oli kävelyllä (jep, sitä samaa katua pitkin) äitinsä kanssa. Äiti oli tokaissu, että "nyt ymmärrän miksi Kiinalaiset syö AINOASTAAN kuorittua riisiä". Eihän kukaan Kiinalainen halua syödä riisiä kuorineen, kun tietää miten sitä on käsitelty. Ainakin osa "ravasta" poistuu, kun kuorikin poistetaan. Eli miettisin vielä sitä "terveellistä" tummaariisiä.
Eli ei muuta kuin
Suomalainen ohrahelmi käyttöön!!! Paras riisin korvike ja vielä kotimainen.
Kamerunissa kaakaopapuja kuivattiin maantien varressa ja työmiehet makasi niiden päällä... Ohrahelmistä olen tasan tarkkaan samaa mieltä. Vielä kun saisi äidin uskomaan, että se on mahtavaa myös karjalanpiirakan täytteenä.
VastaaPoista