torstai 5. tammikuuta 2012

Luontoäidin hevoset

Hip hei, kovasti on tohistu otsikon sarjan kanssa ja toivottavasti saataisiin oikiat nettisivutki pian toimintaan. Kaikkea muutaki ihanaa on luvassa mm. uusia tuotteita ja jälleenmyyjiä! Nyt kuitenki jo päivitettyä tietoa löytyy facebookista, josta Luontoäidin hevoset sarja tästä päivästä lähtien löytyy. Klikkaappas siis tykkääjäksi , niin saat päivitettyä tietoa sarjasta ja kaikesta muusta ekologisesta heppakivasta!On tää vaan niin jännää kattella, miten sarja kasvaa ja laajentaa reviiriään. Ihan niinku seurais oman lapsen kehitystä... ihanaa!!!

 


ps. Voisko joku kertoa tälle onnettomalle, miten voin tehdä ns. sivukaappauksia esim. facebook sivustoilta?

5 kommenttia:

 1. klikkaat kuule sellasta nappia näppiksen yläreunassa ku print screen ( mulla prt sc lyhenne) ja liität(ctrl+v) sen johonki ohjelmaan(vaikka paint) ehkä myös voit liittää sen suoraan tähän bloggeriin,en ossaa sanoa varmasti ku en oo bloggeria käyttäny.. ja voisit kertoa enemmän nuista hevos tuotteista!

  VastaaPoista
 2. Haidi, voi kiitos paljon ohjeista! Miepäs koitan näpeltää niiden mukaan, jospas vaikka onnistuis.
  Lupaan myös kirjotella Luontoäidin hevoset- sarjasta enemmän ihan pikapuoliin. Meillä on tosiaan kova tohina nettisivujenkin kanssa, niin samalla päivittyy blogikin. Olen niiiin innoissaan =D

  VastaaPoista
 3. Heppakivaa, hih, ihanaa!
  Asenna kuule sellainen ohjelma kuin esim. Gadwin (ilmanen), notta sillä saat kaapattua ihan vaikka pienen kuvan keskeltä sivua ja liimattua, mihin haluat.
  Tai jos sulla on Windows7, niin siellä on sellainen kuin Leikkaustyökalu, silläkin saa suoraan semmosen kokoisen kohan leikattua kuin haluaa. Pitäis toimia PrintScreen-painikkeesta suoraan sen.

  VastaaPoista
 4. Sade, kiitti lisävinkeistä! En ole mikään neropatti näissä konehommissa ja joskus vaan ei jaksa koko päivää tuhlata itse yrittämällä löytää oikeaa keinoa. Fiksu uskaltaa kysyä, hi hi ;)
  Happakiva on aina ihanaa! Mukava kuulla, että blogilukijoistaki löytyy samettiturpafaneja =D

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos ystävät ohjeista! Tuollasen ylläolevan rääpäsyn sain liitettyä facebook sivuista. Ihanaa, kun aina oppii uutta! Nyt vaan sitten heppasarjasta tykkäämään naamakirjan puolelle =D

  VastaaPoista